ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Protože v průběhu dražby/aukce nikdo z dražitelů neučinil podání alespoň na úrovni nejnižšího podání je dražba/aukce ukončena s výsledkem nevydraženo.
Pro tuto dražbu/aukci v současnosti nejsou k dispozici žádné úkony.

Rodinný dům Černuc

Rodinný dům

ID
89023
Číslo jednací
89023
Stav
Ukončená
Dražebník
Dražbyprost s.r.o.
Zahájení dražby
2024-04-24 14:00:00
Ukončení dražby
2024-04-24 14:30:00
Odhadní cena
1.450.000 CZK
Nejnižší podání
880.000 CZK
Minimální příhoz
5.000 CZK
Jistota
100.000 CZK
Předmět dražby
- pozemek parc. St. 5- zastavěná plocha a nádvoří (293 m2), součástí je stavba Černuc, č.p. 84, rod.dům, stavba stojí na pozemku parc.č. st. 5 vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Slaný, na listu vlastnictví č. 366 pro katastrální území Černuc

Rodinný dům je samostatný objekt. Stavba má 2 nadzemní podlaží. Dům není podsklepený. V objektu je půda a nemá vybudované podkroví. Základy má kamenné a objekt je smíšené konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí 60 cm. Stropy jsou klenuté a dřevěné trámové, střecha je sedlová, krytinu částečně pálená taška částečně chybí. Klempířské prvky, okna, dveře, rozvody elektřiny, vody, kanalizace i vytápění nejsou součástí objektu. Nemovitost je bez zařizovacích předmětů koupelny, kuchyně, obkladů, většiny podlahových krytin a vnitřních omítek, zárubně jsou ocelové. Vnější omítky jsou částečně břízolitové a částečně nejsou součástí, zateplení pláště není provedeno. Stav objektu lze charakterizovat jako špatný nebo k demolici. Dispozice rodinného domu nezjištěna. Podlahová plocha činí odhadem dle plochy zastavěné a dle podlažnosti stavby cca 261 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí odhadem 392,95 m2. Dle dostupných informací do domu není zavedena elektřina a funkční přípojka není zřízena. Přívod vody není proveden a voda je odebírána ze studny. Svod splašků je řešen do jímky. Zemní plyn není zaveden. Stavba není vytápěna, topná tělesa nejsou součástí objektu, ohřev vody není řešen. Dům byl pravděpodobně vytápěn lokálně pomocí kamen. Celková výměra pozemku činí 293 m2. Sklon pozemku je rovinatý v zadní části ukončen opěrnou zdí. Trvalé porosty - náletové dřeviny. Přístup je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Rodinný dům je postaven ve střední části obce a charakter okolí odpovídá rezidenční zástavbě rodinnými domy se zahradami.

Přihlášení do dražby/aukce

Poptat

Doporučit aukci